Завантаження ...

На Сумщині повідомлено про підозру директорові ТОВ за фактом привласнення майже 1,8 млн грн

Прокуратурою Сумської області у п’ятницю, 13 березня2020 року, повідомлено про підозру директорові Товариства з обмеженою відповідальністю за фактом привласнення коштів



Прокуратурою Сумської області у п’ятницю, 13 березня2020 року, повідомлено про підозру директорові Товариства з обмеженою відповідальністю за фактом привласнення коштів під час виготовлення проєктно-кошторисної документації для будівництва амбулаторій первинної медичної допомоги на території Сумської області (ч. 5 ст. 191 та ч. 1 ст. 366 КК України).

За версією слідства, за виготовлення 13 проєктів для будівництва амбулаторій на рахунок зазначеного товариства Управління капітального будівництва Сумської обласної державної адміністрації перерахувало 1 млн 780 тис. грн. Однак розроблені проєкти не відповідають основним вимогам і не можуть бути використані для будівництва амбулаторій. Відтак Управління повторно замовило проєктно-кошторисну документацію в іншій організації та повторно оплатило виконані роботи.

Досудове слідство, яке розслідується слідчим управлінням Нацполіції за матеріалами Управління Служби безпеки України в Сумській області під процесуальним керівництвом прокуратури за фактом розтрати коштів під час будівництва 13 амбулаторій первинної медичної допомоги, на які з державного та місцевого бюджетів виділено близько 145 млн грн, триває. Наразі готується підозра іншим особам, які допустили протиправне заволодіння коштами.

Прес-служба прокуратури Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: