Завантаження ...

19-річний сумчанин у стані алкогольного сп’яніння вчинив ДТП

Нещодавно, близько 22-ї години патрульні отримали повідомлення про те, що на площі Покровській молодик підозріло маневрує на автомобілі Infinity та, ймовірно, знаходиться в нетверезому стані.



Нещодавно, близько 22-ї години патрульні отримали повідомлення про те, що на площі Покровській молодик підозріло маневрує на автомобілі Infinity та, ймовірно, знаходиться в нетверезому стані. Вказану автівку інспектори виявили на вулиці Покровській. Керманич, побачивши службовий автомобіль, натиснув на газ та на великій швидкості поїхав у бік вулиці Петропавлівська. Вартові порядку відразу ж передали інформацію найближчим нарядам.

За лічені хвилини на вулиці Герасима Кондратьєва, поблизу 134-го будинку, автомобіль Infinity виявили патрульні роти ТОР та поліцейські роти поліції особливого призначення. Охоронці порядку швидко розвернулися та поїхали за ймовірним правопорушником. Переслідування закінчилося на вулиці Гамалія, де 19-річний водій Infinity не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та здійснив наїзд на нерухомий легковик Ford, котрий за інерцією покотився та здійснив наїзд на автомобіль Renault, який також був припаркований біля краю проїжджої частини.

Керманич Infinity пройшов огляд на стан алкогольного сп’яніння на місці в присутності свідків. Результат — 1, 77 проміле, що майже в 9 разів перевищує допустиму норму. Також вартові порядку виявили відсутність полісу обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності.

Патрульні склали на сумчанина адмінматеріали:

  • ст. 124 (Вчинення ДТП) КУпАП;
  • ч. 1 ст. 126 (Керування без відповідних документів) КУпАП;
  • ч. 1 ст. 130 (Керування в стані алкогольного сп’яніння) КУпАП.
Патрульна поліція Сумської області
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: