Завантаження ...

Поліція Сумщини розкрила ряд крадіжок приватного майна

За минулу добу правоохоронці області встановили особи семи злодіїв, що спокусились на чужі статки. Так, працівники Роменського відділу поліції викрили 19-річного місцевого жителя за підозрою у скоєнні крадіжок.



За минулу добу правоохоронці області встановили особи семи злодіїв, що спокусились на чужі статки.

Так, працівники Роменського відділу поліції викрили 19-річного місцевого жителя за підозрою у скоєнні крадіжок. Встановлено, що кілька днів тому він проник до чужого будинку в місті Ромни та викрав звідти планшетний комп’ютер і два мобільні телефони. А вчора увечері цей же чоловік проник до незачиненого будинку 55-річного місцевого жителя і теж поцупив звідти телефон. Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 КПК України.

В Охтирці 38-річний чоловік, перебуваючи в гостях у своєї знайомої, вибрав момент і непомітно для жінки вкрав її мобільний телефон. Гаджет поліція знайшла та вилучила. У тому ж райцентрі за скоєння аналогічного злочину правоохоронці затримали 54-річного чоловіка. Встановлено, що зловмисник з кишені куртки 67-річного місцевого жителя поцупив 300 гривень, пенсійне посвідчення та банківську картку. Наразі всі речі, гроші та документи поліція вже вилучила.

Працівники Буринського відділення поліції викрили у скоєнні крадіжки зерна двох жителів села Миколаївка; частину збіжжя у них вилучили та після закінчення слідчих дій повернуть власнику.

За всіма цими фактами поліція відкрила кримінальні провадження за ч.1-3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. В залежності від тяжкості скоєного злочину зловмисникам може загрожувати покарання у вигляді штрафів, обмеження, або навіть позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: