Завантаження ...

Сумські патрульні викрили чергового п’яного водія

Патрулюючи вулицю Героїв Крут, екіпаж патрульних побачив автомобіль Renault Megane, водій якого рухався з порушенням ПДР. На вимогу інспекторів, подану спецсигналом зовсім не реагував.



Патрулюючи вулицю Героїв Крут, екіпаж патрульних побачив автомобіль Renault Megane, водій якого рухався з порушенням ПДР. На вимогу інспекторів, подану спецсигналом та проблисковими маячками, керманич легковика, здавалося й зовсім не реагував. Натомість, він впевнено збільшив швидкість. Зрештою, коли неподалік 36-го будинку, на вулиці Героїв Крут, автівка зупинилася, з боку водійського сидіння вийшов чоловік та кинувся тікати від поліцейських.

“Довелося побігати за водієм, та головне, що ми його наздогнали та затримати. Ми, навіть, не сумнівалися, що водій був у нетверезому стані”, — говорить інспектор 2-роти Олександр Тієчко.

Дійсно, чоловік мав ознаки алкогольного сп’яніння. Також він погодився пройти огляд на стан сп’яніння на місці зупинки, під час якого знову намагався втекти, однак був затриманий. Результат виявився позитивним — 1, 45 проміле.

На водія патрульні склали адміністративні матеріали за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння та відсторонили його від керування.

Патрульна поліція Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: