Завантаження ...

У Сумах вогнеборці, ліквідуючи пожежу, врятували кота

11 березня об 11:26, до Служби порятунку 101, надійшло повідомлення про загоряння в квартирі на другому поверсі дев’яти поверхового житлового будинку по вул. Шишкарівська в обласному центрі.



11 березня об 11:26, до Служби порятунку 101, надійшло повідомлення про загоряння в квартирі на другому поверсі дев’яти поверхового житлового будинку по вул. Шишкарівська в обласному центрі. Про пожежу повідомив випадковий перехожий, який побачив дим з вікна. На місце події було направлено черговий караул 1 – ї Державної пожежно – рятувальної частини та авто драбину групи спеціальної пожежної техніки.

По прибуттю було встановлено, що вогнем охоплено меблі, побутову техніку та речі домашнього вжитку в кімнаті, утворилась загроза подальшого поширення вогню на решту приміщення. Під час проведення розвідки на кухні рятувальники почули нявкіт кота. Рятувальники знайшли пухнастого мешканця за диваном, якого через вікно передали колегам. Котика спустили в безпечне місце, життя чотирилапого було врятоване.

О 11:40 загоряння локалізували, а о 11:55 – витративши на гасіння майже 1 тону води, повністю ліквідували.

Всього на гасіння було залучено 4 одиниці спеціальної техніки та 13 чоловік особового складу від Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: