Завантаження ...

На Сумщині поліція вилучила психотропну речовину та наркотичне зілля

З початку нинішнього року поліцією Сумської області було виявлено 210 злочинів, пов’язаних з незаконним обігом наркотиків, та встановлено ряд осіб, причетних до їх скоєння.



З початку нинішнього року поліцією Сумської області було виявлено 210 злочинів, пов’язаних з незаконним обігом наркотиків, та встановлено ряд осіб, причетних до їх скоєння. Лиш за минулі вихідні поліція виявила сім таких злочинів - в обласному центрі, Білопільському, Недригайлівському та Липоводолинському районах.

В ході розслідування кримінального провадження та перевірки інформації про особу, яка може зберігати наркотики, працівники Липоводолинського відділення поліції провели обшук вдома у 45-річного жителя села Подільки. В ході якого виявили і вилучили 30 грамів марихуани. Ще 50 грамів такого ж наркотику та саморобний пристрій для його паління виявили і вилучили поліцейські ще й в дачному будиночку чоловіка.

Окрім цього, у іншого жителя села Подільки, 45-річного громадянина, правоохоронці вилучили пакунок з 30-ма грамами марихуани.

В Сумах, під час проведення поверхневої перевірки 32-річного місцевого жителя, працівники поліції виявили блістер з 8 пігулками. Вилучене направлено на експертизу.

По вулиці Данила Галицького в обласному центрі працівники поліції виявили у 20-річного місцевого юнака пакуночок з речовиною, схожою на психотроп - PVP-сіль.

В селі Перемога Білопільського району, під час проведення обшуку за місцем проживання 38-річного місцевого жителя, правоохоронці вилучили 30 грамів марихуани. Ще 10 грамів подібної сировини поліцейські вилучили у 34-річного жителя смт Недригайлів.

Поліція відкрила кримінальні провадження за ч.1 ст.309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років або позбавлення волі на той самий строк.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: