Завантаження ...

Поліція Сумщини попереджає: незамкнені двері можуть стати причиною крадіжки

Саме така необережність мало не коштувала жителю Шостки втрати мобільного телефону та тв-тюнера. Поки він спав, до його незамкнутого будинку зайшов злодій і викрав уподобані речі.



Саме така необережність мало не коштувала жителю Шостки втрати мобільного телефону та тв-тюнера. Поки він спав, до його незамкнутого будинку зайшов злодій і викрав уподобані речі. І тільки завдяки оперативності дільничного крадіжка була розкрита, а речі – повернуті .

У поліцію з заявою про крадіжку звернувся 32-річний житель Шостки. За словами заявника, поки він спав, з його будинку був викрадений мобільний телефон та тв-тюнер.

Правоохоронці опитали сусідів потерпілого, і ті розповіли, що до будинку заявника заходив його знайомий. Чоловіка розшукали і, як виявилось, вчасно – саме в цей момент той намагався продати викрадені з будинку потерпілого речі.

Зловмиснику 29 років, він має кілька судимостей за скоєння крадіжок.

Підозрюваний розповів поліцейським, що вхідні двері до житла товариша виявились незамкнутими, тож він безперешкодно потрапив у середину. Там побачив, що господар спить, тож і вирішив скористатись ситуацією, оскільки, за його словами, гостро потребував грошей.

Наразі правоохоронці вилучили у зловмисника викрадене та повернули власнику. Відносно злодія відкрили чергове кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». За скоєне йому загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: