Завантаження ...

На Сумщині поліція оголосила підозру у вбивстві жителю Білопільщини

Подія сталася позавчора, в селі Луциківка Білопільського району. Прийшовши додому до брата, 37-річний місцевий чоловік знайшов того на підлозі в одній з кімнат - мертвим і закривавленим.



Подія сталася позавчора, в селі Луциківка Білопільського району. Прийшовши додому до брата, 37-річний місцевий чоловік знайшов того на підлозі в одній з кімнат - мертвим і закривавленим.

Він одразу повідомив про це до поліції. Відтак, на місце події виїхали керівники ГУНП в області та Білопільського відділення поліції, слідчо-оперативна група, криміналісти, кінолог зі службовою собакою.

В результаті першочергових оперативно-розшукових заходів та опитування всіх можливих учасників події, свідків та очевидців з числа жителів села, поліцейські відновити обставини подій, що передували убивству.

З’ясувалось, що напередодні увечері 37-річний потерпілий був у гостях у свого знайомого, і там гостював 30-річний житель іншого села. Коли закінчилось спиртне, господар дав своєму односельцю гроші і послав за черговою пляшкою. Однак пройшов час, а того не було. Тоді інший гість пішов на пошуки першого, і, вочевидь, знайшов того вдома. Як припускають працівники поліції, між чоловіками виникла сварка, що переросла у бійку, і в результаті господар загинув від отриманих ударів важким предметом по голові та обличчю. З місця убивства правоохоронці вилучили закривавлену сокиру та інші речові докази, що вказують на причетність до смерті потерпілого саме цього мешканця сусіднього села.

Працівники поліції навідались до ймовірного підозрюваного додому, і під час невідкладного обшуку знайшли додаткові цьому докази.

Слідчі Білопільського відділення поліції за фактом убивства відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 КК України (умисне вбивство), і розпочали розшук підозрюваного. В результаті за неповну добу правоохоронці знайшли чоловіка в обласному центрі, куди він втік після скоєного.

Наразі він затриманий в порядку ст. 208 КПК, йому вже оголошено про підозру у вчиненні умисного убивства. Поліцейські вирішують питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За вчинене підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: