Завантаження ...

Сумські біатлоністи з «золотом» в змішаній естафеті

5 березня в Тисовці (Львівська обл.) Завершилися Всеукраїнські змагання з біатлону серед юнаків та дівчат. В останній день бігли змішані естафети у всіх вікових категоріях.



5 березня в Тисовці (Львівська обл.) Завершилися Всеукраїнські змагання з біатлону серед юнаків та дівчат.

В останній день бігли змішані естафети у всіх вікових категоріях. Кращими з сумчан стали молодші (2005 р.н. і молодші) представники Сумського Регіонального центру зимових видів спорту. Команда у складі Софії Тихонової, Діани Громак, Олександра Біланенко та Дмитра Саврацкого стала переможцем (№ 22). Друга команда Сумщини (теж РЦЗВС) посіла третє місце (Юлія Бокова, Вікторія Солміна, Богдан Корнієнко і Андрій Мороз).

Середні юнаки та дівчата (2003-2004 р.н.) взяли бронзові медалі (Дарина Свиридова, Ксенія Кравченко, Ілля Свиридов і Владислав Сурповцев - РЦЗВС) - № 10. Представники ОЛІСП «Барса» стали четвртимі (Руслана Ясногор, Екатрина Мигович, Денис редька і Богдан Борковський).

Серед старших (2001-2002 р.н.) кращі з наших стали четвертими (Валерія Мартиненко, Тетяна Продан, Сергій Нечипоренко та Богдан Потапенко - РЦЗВС).

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: