Завантаження ...

Громадянин Грузії намагався потрапити до України по чужому паспортному документу

Учора в міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення «Бачівськ» прикордонники Сумського загону в черговий раз припинили спробу незаконного перетинання державного кордону України



Учора в міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення «Бачівськ» прикордонники Сумського загону в черговий раз припинили спробу незаконного перетинання державного кордону України по чужому паспортному документу.

Під час здійснення прикордонного контролю громадян, які в’їжджали до України автомобілем марки «Mercedes-Benz», один з пасажирів надав для перевірки паспорт громадянина РФ, який викликав сумніви у прикордонного наряду щодо приналежності пред’явленого документа даній особі.

У подальшому під час спілкування охоронці кордону з’ясували, що наданий чоловіком паспорт йому не належить. Він зізнався, що паспорт належить його двоюрідному брату, після чого пред’явив свій паспортний документ громадянина Грузії.

Наразі 42-річний іноземець затриманий до трьох діб для встановлення усіх обставин припиненого правопорушення. За спробу незаконного перетинання державного кордону України на нього складені адміністративні матеріали за ст. 204-1 КУпАП.

Після розгляду справи в суді громадянина Грузії буде повернуто на територію РФ. Також відносно нього буде прийняте рішення про заборону в’їзду на територію України строком на три роки.

Підготував Роман Ткач (Сумський прикордонний загін)

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: