Завантаження ...

На Сумщині вогнеборці врятували жінку на пожежі

02 березня, о 16:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку, на вул. Горького у с. Левондівка Роменського району.



02 березня, о 16:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку, на вул. Горького у с. Левондівка Роменського району. Телефонувала сусідка, яка побачила густий дим, що виходив з-під покрівлі оселі.

На місце виклику прибув черговий караул 14-ї державної пожежно-рятувальної частини. Через сильне задимлення працювати довелося у захисних апаратах. Під час проведення розвідки було встановлено, що в одній із кімнат тліє перекриття. У іншій кімнаті, вогнеборці виявили на дивані 89-річну гомподарку. Жінку негайно вивели на свіже повітря.

О 16:55 вдалося зупинити подальше поширення вогню і локалізувати загоряння, о 17:01 пожежу приборкали.

Всього на гасіння було залучено 4 чоловіки особового складу та 1 одиниця техніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій, також 3 чоловіки та один автомобіль добровільної пожежної команди с. Перехрестівка та 1 працівник і 1 автоцистерна місцевої пожежної команди с. Бобрик

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: