Завантаження ...

Громадянин Таджикистану Пропонував сумським прикордонникам хабар

Учора в пункті пропуску «Катеринівка» охоронці кордону Сумського загону зафіксували чергову спробу втягування прикордонників у протиправну діяльність.



Учора в пункті пропуску «Катеринівка» охоронці кордону Сумського загону зафіксували чергову спробу втягування прикордонників у протиправну діяльність.

До пункту пропуску «Катеринівка» на вхід до України в пішому порядку прибув громадянин Таджикистану. Під час здійснення прикордонного контролю чоловік запропонував прикордоннику неправомірну винагороду в розмірі 500 російських рублів за безперешкодний пропуск через кордон. Як з’ясувалося, іноземець слідував в Україну лише з однією метою – продовження терміну реєстрації на території Росії.

Наразі вартові кордону вжили всіх необхідних заходів для припинення виявленого правопорушення, а самого правопорушника передали працівникам поліції, які й займаються об’єктивним з’ясуванням усіх обставин вчинення ним кримінального правопорушення, відповідальність за яке передбачена ст. 369 Кримінального кодексу України.

Сумський прикордонний загін звертається до усіх громадян з проханням не пропонувати кошти посадовим особам Держприкордонслужби України за прийняття неправомірних рішень, а у разі вимагання хабара негайно повідомляти на телефон гарячої лінії служби «Довіра» за номером: 0 800 218 808 – багатоканальний номер (для безкоштовних дзвінків з мережі фіксованого та мобільного зв’язку на території України).

Підготував Роман Ткач (Сумський прикордонний загін)

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: