Завантаження ...

У цьому році ремонтуватимуть Харьківську

Ремонтні роботи по вулиці Харківська у 2020 році будуть виконані відповідно до затверджених планів. На цьому ще раз наголосив міський голова Олександр Лисенко



Ремонтні роботи по вулиці Харківська у 2020 році будуть виконані відповідно до затверджених планів.

На цьому ще раз наголосив міський голова Олександр Лисенко під час щопонеділкової апаратної наради.

«Хочу зняти усі інсинуації, які з’являються у засобах масової інформації – ремонту вулиці Харківської у цьому році бути! Для ремонтних робіт виділено 80 млн грн. з державного Дорожнього фонду, процедурні питання погоджені, триває тендерна процедура, ми виконали усі необхідні підготовчі заходи», - підкреслив Олександр Лисенко.

Він доручив директору КП «Шляхрембуд» Олександру Вегері оприлюднити найближчим часом перелік усіх вулиць обласного центру, де у 2020 році плануються ремонти.

За інформацією керівника «Шляхрембуду», торги мають відбутися 10 березня, і вже наприкінці місяця можливо розпочинати роботи по вул. Харківська.

Передбачається виконання середнього ремонту двох ділянок – від Харківського мосту до перехрестя з проспектом Лушпи та від шляхопроводу у напрямку на с. Токарі довжиною до 1,5 км. Планується заміна трьох слоїв дорожнього покриття, ремонт технічних тротуарів, зупинок громадського транспорту, заміна знаків, підняття люків тощо.

З бюджету Сумської міської ОТГ на проведення поточного ремонту вулично-дорожньої мережі Сумської ОТГ, утримання світлофорів, дорожньої розмітки передбачається виділення 66 млн. грн. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: