Завантаження ...

У Сумах погодили виплату грошової компенсації за житло окремим категоріям людей

Під головуванням заступника міського голови Альони Дмітрєвской відбулося засідання комісії щодо розгляду заяв членів сімей осіб, які загинули (пропали безвісти), померли та осіб з інвалідністю



Під головуванням заступника міського голови Альони Дмітрєвской відбулося засідання комісії щодо розгляду заяв членів сімей осіб, які загинули (пропали безвісти), померли та осіб з інвалідністю, внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, деяких категорій осіб, які брали участь в Революції Гідності, про виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення.

На засіданні комісії були розглянуті звернення двох внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.

За результатами розгляду, комісією одноголосно було прийнято рішення про призначення грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення одному заявнику на суму 1,4 млн грн. Коли з Державного бюджету надійдуть кошти, їх перерахують на особистий рахунок заявника, відкритий у відділенні АТ «Ощадбанк».

Документи іншого заявника потребують доопрацювання, після чого їх буде розглянуто на засіданні комісії.

Після отримання коштів, особа впродовж року матиме право на придбання житла на території України.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: