Завантаження ...

СумДУ продовжує співпрацю з компанією «Шкода»

25 лютого Сумський державний університет відвідали представники провідної чеської компанії «Шкода Транспортейшен» – віцепрезидент Люмір Тесарж, менеджер з персоналу Якуб Карель та ін.



25 лютого Сумський державний університет відвідали представники провідної чеської компанії «Шкода Транспортейшен» – віцепрезидент Люмір Тесарж, менеджер з персоналу Якуб Карель, головний технолог Алеш Стулик, директор «Шкода Транспортейшен Україна» Костянтин Жижко.

На зустрічі з ректором СумДУ Анатолієм Васильєвим було обговорено хід реалізації Договору про співпрацю між університетом та чеською компанією, зокрема в сфері навчання та проходження виробничої практики і стажування студентів СумДУ на підприємствах «Шкода Транспортейшен».

Також, враховуючи технологічну потужність, високу кваліфікацію фахівців СумДУ, чеська сторона зацікавлена підготовкою на базі університету зварювальників. У рамках спільного проєкту на факультеті технічних систем та енергоефективних технологій створена лабораторія сучасного зварювального обладнання, де підготовку пройшли вже понад 70 осіб. У планах поглиблення партнерських зв’язків чеська компанія має намір фінансувати відкриття такого ж центру підготовки спеціалістів на базі Конотопського класичного фахового коледжу СумДУ.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: