Завантаження ...

На Сумщині підприємець відповідатиме в суді за привласнення коштів під час ремонту школи

Велико- писарівським відділом Охтирської місцевої прокуратури затверджено та 25 лютого 2020 року направлено до суду обвинувальний акт стосовно директора товариства з обмеженою відповідальністю



Великописарівським відділом Охтирської місцевої прокуратури затверджено та 25 лютого 2020 року направлено до суду обвинувальний акт стосовно директора товариства з обмеженою відповідальністю, який привласнив кошти під час ремонту школи.

У ході слідства встановлено, що обвинувачений відповідно до договору виконував капітальний ремонт з утепленням огороджувальних конструкцій будівлі школи у Великописарівському районі. Достовірно знаючи про фактичний обсяг виконаних робіт, директор ТОВ вніс до офіційних документів неправдиві відомості. Зокрема зазначив чотири неіснуючих вікна. Таким чином директор товариства привласнив майже 40 тис грн.

Дії обвинуваченого кваліфіковано за ч. 2 ст. 191 (заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем) та ч. 1 ст. 366 (внесення службовою особою до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей) КК України. За скоєне йому загрожує обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Прес-служба прокуратури області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: