Завантаження ...

Сумська «Барса» стала третьою в Харкові

20 лютого в Харкові завершився юнацький турнір на призи ФК «Металіст 1925». ФЦ «Барса» на турнірі представляли підопічні Артема Радіонова та Олега Ротенберг.



20 лютого в Харкові завершився юнацький турнір на призи ФК «Металіст 1925».

ФЦ «Барса» на турнірі представляли підопічні Артема Радіонова та Олега Ротенберг. Крім «Барси», за кубок боролися «Шахтар» (Донецьк), «Металіст» (Харків), «Ворскла» (Полтава), «Академія футболу» (Харків) і «Полісся» (Житомир).

Свій перший матч «Барса» програла ФК «Шахтар» з рахунком 0: 5. У другому поєдинку - мінімально 0: 1 поступилися «Металісту». Зібравшись з силами, і забувши про поразки, «Барса» впевнено зіграла наступні 3 матчі і отримала 9 залікових балів. Перегравши «Ворсклу» з рахунком 2: 0, і «Академію футболу» і «Полісся» з рахунком 1: 0, «Барса» зайняла 3-е місце в турнірі і отримала бронзові нагороди. Свою індивідуальну нагороду отримав Максим Загорулько, який був визнаний кращим воротарем турніру.

Перше місце виборов «Шахтар», срібло залишилося за «Металістом», четверте місце зайняли гравці «Ворскли», п'яті - «Академія футболу», а на останньому місці - «Полісся».

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: