Завантаження ...

У СумДУ розпочато серію тренінгів «ЗНО без хвилювань»

Перший тренінг відбувся 19 лютого, наступний запланований на 21 число цього місяця. Взяти участь у заходах, що проводяться досвідченими психологами, висловили бажання понад 100 випускників з 9 шкіл



Перший тренінг відбувся 19 лютого, наступний запланований на 21 число цього місяця. Взяти участь у заходах, що проводяться досвідченими психологами, висловили бажання понад 100 випускників з 9 шкіл обласного центру.

«Місто, дружнє до дітей» – це пілотний проєкт відділу позанавчальної роботи СумДУ, що реалізується спільно з психологічною службою та Інформаційно-методичним центром управління освіти і науки Сумської міськради.

Основне завдання проєкту – допомогти випускникам шкіл зменшити стрес у ході підготовки та складання зовнішнього незалежного оцінювання, оскільки, за статистикою, щороку близько 20% помилок допускаються на іспитах через хвилювання.

Програмою тренінгових курсів передбачені різноманітні психологічні вправи, що мають на меті допомогти абітурієнтам контролювати емоції, угамувати хвилювання під час іспитів, а також невимушене спілкування учасників за кавою-брейк. Про це повідомив координатор проєкту «Місто, дружнє до дітей», перший студентський проректор, фахівець відділу позанавчальної роботи СумДУ Микита Ковалевський.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: