Завантаження ...

На Сумщині за минулу добу два боєприпаси виявлено та ще три знешкоджено

17 лютого групою піротехнічних робіт було проведено роботи зі знешкодження двох 76-мм та одного 122-мм артилерійських снарядів часів Другої світової війни



17 лютого групою піротехнічних робіт Міжрегіонального центру швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій (м. Ромни) було проведено роботи зі знешкодження двох 76-мм та одного 122-мм артилерійських снарядів часів Другої світової війни, які раніше було виявлено в Путивльському районі та м. Кролевець.

Цього ж дня в м. Кролевець, до Служби порятунку «101», надійшла інформація, що під час прогулянки лісом чоловік натрапив на предмети схожі на боєприпаси. Ними виявились два 76-мм артснаряди, які знаходився на відстані до 1 км від житлових будинків. На місці небезпечних знахідок правоохоронцями виставлено охорону, надано заявку на знешкодження до Міжрегіонального центру швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Пам'ятайте! Вилучення та знешкодження даних предметів можуть здійснювати лише відповідні фахівці – піротехніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: