Завантаження ...

Студенти СумДУ побували у Польщі на ХІІІ Форумі «Європа-Україна»

Поїздка відбулась на запрошення польського Інституту Східноєвропейських Досліджень. Захід під назвою «Нові можливості, старі загрози» пройшов у місті Жешув



Поїздка відбулась на запрошення польського Інституту Східноєвропейських Досліджень. Захід під назвою «Нові можливості, старі загрози» пройшов у місті Жешув, у Виставково-Конгресовому Центрі Підкарпатського Воєводства – G2Arena.

Форум «Європа-Україна» став місцем зустрічі політиків, представників державної влади, лідерів бізнес-структур, освітян, експертів та журналістів з країн-членів ЄС, України та США. Дебати та тематичні дискусії Форуму-2020 були зосереджені на ключових питаннях модернізації і розвитку економічного потенціалу України, місцевого самоврядування, ефективного використання природних ресурсів, потенціалу регіонів, можливостях співпраці з партнерами з Польщі та інших європейських країн. Також на Форумі було піднято низку безпекових питань в контексті приналежності України до європейського простору.

У рамках Форуму студенти відвідали дискусійні панелі, долучилися до дебатів, а також взяли участь в офіційній зустрічі з головою Програмної Ради Економічного Форуму в Криниці Зигмундом Бердиховським та поспілкувалися із заступником декана Коледжу соціальних наук Університету Жешува Богданом Верзбінскі.

Делегацію СумДУ склали студенти ННІ ФЕМ імені Олега Балацького: Роман Дубович, Катерина Загоруйко, Анастасія Курсенко, Владислав Тимощенко, Александра Шеремет, студенти ННІ БТ «УАБС»: Анна Дятленко, Ольга Єременко, Анастасія Кіріл`єва, Оксана Мусієнко, Вікторія Радько, Юлія Самотой, Лілія Скринька, Марія Солодуха, Андрій Уваров, Максим Чалик, у супроводі викладача-стажиста кафедри управління Анастасії Нєшевої.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: