Завантаження ...

На Сумщині поліція викриває майнових злочинців

За скоєння крадіжок перед судом постануть жителі Сумського , Глухівського, Великописарівського та Кролевецького районів. Так в Глухові поліцейські викрили 67-річну місцеву.



За скоєння крадіжок перед судом постануть жителі Сумського , Глухівського, Великописарівського та Кролевецького районів.

Так в Глухові поліцейські викрили 67-річну місцеву. Жінка непомітно забрала з прилавку магазину мобільний телефон однієї з продавчинь. На мобільний телефон приятеля спокусився і 20-річний житель одного з сіл Кролевецького району . Як встановили поліцейські зловмисник прийшов до потерпілого на гостини. Вподобавши мобільник господаря, непомітно поклав його до кишені .

А ось мешканці Великописарівського та Сумського району будуть відповідати за крадіжки бензопил. В обох випадках чоловіки обібрали своїх же знайомих, в яких перебували в гостях .

За кожним з цих фактів працівники поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ст.185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Згідно з чинним законодавством зловмисники можуть отримати покарання аж до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: