Завантаження ...

На Сумщині поліцейські з’ясовують обставини ДТП, спричинену нетверезим водієм

Подія сталася 14 лютого близько восьмої вечора на автотрасі Кіпті-Глухів-Бачівськ, поблизу села Буйволове Кролевецького району.



Подія сталася 14 лютого близько восьмої вечора на автотрасі Кіпті-Глухів-Бачівськ, поблизу села Буйволове Кролевецького району. 51-річний водій легковика ВАЗ-21013 не обрав безпечної швидкості руху і допустив наїзд на відбійник.

Чоловік дивом уник смерті або каліцтва – відбійник, пробивши моторний відсік і пошкодивши кермо, вибив водійські дверцята. Громадянин покинув автівку через передні пасажирські дверцята та пішов додому пішки. Саме тоді його й зупинили працівники кролевецької поліції, викликані на місце ДТП випадковими свідками.

Як встановили правоохоронці, громадянин, окрім того, що був напідпитку, ще й не мав прав на керування машиною.

Відтак, на нього були складені адміністративні протоколи за ознаками ч.1 ст. 124, ч.1 ст. 130 та ч. 1 ст. 126 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Працівники поліції з’ясовують обставини дорожньо-транспортної пригоди і застерігають водіїв: за жодних обставин, будучи напідпитку, не сідайте за кермо. Людина у стані сп’яніння не може адекватно оцінити ситуацію на дорозі і вчасно зреагувати на будь-які її зміни. До того ж, хміль викликає у людини відчуття ейфорії та надмірної самовпевненості, а це, у свою чергу, призводить до плачевних наслідків.

Тож будьте відповідальними, і завжди щасливо повертайтеся додому.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: