Завантаження ...

Сумські поліцейські оперативно розкрили вбивство чоловіка з інвалідністю

Подія сталася цієї суботи, в Сумах, в одній з квартир по вулиці Металургів, 32А. Там було знайдено мертвим 46-річного чоловіка, на тілі якого експерти виявили ножове поранення грудної клітини.



Подія сталася цієї суботи, в Сумах, в одній з квартир по вулиці Металургів, 32А. Там було знайдено мертвим 46-річного чоловіка, на тілі якого експерти виявили ножове поранення грудної клітини.

Слідчі Сумського відділу поліції за даним фактом відкрили за ознаками ч.1 ст. 115 КК України кримінальне провадження. Оперативники розпочали ряд пошукових заходів, аби відновити перебіг подій, що призвели до смерті потерпілого, та особу, причетну до вбивства. І за неповну добу пошуків вийшли на слід 43-річного сумчанина, який раніше вже мав неприємності з законом. Чоловік на момент затримання був напідпитку, однак у скоєному зізнався, та детально розповів про всі обставини учиненого вбивства.

За його словами, до учорашнього дня він не був знайомий з потерпілим. Підійшов до чоловіка в інвалідному візочку, бо побачив, що одне з коліщат застрягло, а тому необхідна була стороння допомога. На пропозицію допомогти той погодився. Затим новий знайомий доправив чоловіка додому. Зав’язалась розмова, господар запропонував гостю випити. Чоловіка спілкувались за чаркою певний час, а потім посварилися. І гість схопився за ножа.

Покидаючи квартиру, зловмисник прихопив з собою ноутбук убитого та його мобільний. Перший відразу відніс і здав до ломбарду, а телефон за кілька годин просто загубив.

Оперативники під час санкціонованого обшуку житла підозрюваного знайшли чохол від телефону потерпілого, а з ломбарду вилучили ноутбук.

Наразі підозрюваний затриманий в порядку ст. 208 КПК України. Слідчі готують матеріали на оголошення йому підозри у вчиненому убивстві та клопотання до суду про обрання зловмиснику запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: