Завантаження ...

На Білопільщині виявлений порушник, який незаконно добував мотиля

13 лютого 2020 року рибінспектори Сумського рибоохоронного патруля викрили грубе порушення Правил рибальства. Інцидент стався на водоймі біля с. Новоандріївка Білопільського району



13 лютого 2020 року рибінспектори Сумського рибоохоронного патруля викрили грубе порушення Правил рибальства.

Інцидент стався на водоймі біля с. Новоандріївка Білопільського району Сумської області.

Близько 11 години виявлений житель м. Суми, який забороненим знаряддям лову – однією драгою струнною здобув личинку хірономід, загальною вагою 3 кг. Сума збитку склала 1 530 грн.

На особу складено протокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Знаряддя лову вилучено на склад Сумського рибоохоронного патруля, згідно з документом опису-оцінки знарядь лову.

Якщо Ви стали свідком порушення природоохоронного законодавства - прохання терміново повідомляти за номером телефонної «гарячої лінії» Сумського рибоохоронного патруля (096) 838-25-70 або (0542) 77-90-13.

Довідкова інформація:
Сумський рибоохоронний патруль вкотре нагадує: лов водних безхребетних (мотиль, гамарус, волохокрилець, дафнія, циклоп та інші види) дозволяється безкоштовно на водоймах загального користування для застосування як наживки при риболовлі або для потреб акваріумного риборозведення в кількості не більше 0,1 кг на ловця за добу. Відповідальність за грубе порушення правил рибальства передбачена ч. 4 ст. 85 КУпАП: накладення штрафу від 340 грн. до 680 грн. з можливою конфіскацією улову, знарядь і засобів вчинення правопорушення.

Сумський рибоохоронний патруль

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: