Завантаження ...

На Сумщині прикордонники затримали громадянина Вірменії, який намагався незаконно потрапити до Росії

Учора у Велико- писарівському районі прикордонники Сумського загону в ході реалізації завчасно отриманої від дільничного інспектора прикордонної служби інформації про можливу протиправну діяльність



Учора у Великописарівському районі прикордонники Сумського загону в ході реалізації завчасно отриманої від дільничного інспектора прикордонної служби інформації про можливу протиправну діяльність, затримали порушника державного кордону України.

Прикордонний наряд, який ніс службу в пункті пропуску «Велика Писарівка», виявив спрацювання сигналізаційного пристрою на одному з флангів біля пункту пропуску. Негайно на вказаний напрямок висунулася група реагування та прикордонний патруль, який знаходився поряд.

Невдовзі охоронці кордону неподалік від кордону затримали громадянина Вірменії. Іноземець в пішому порядку намагався незаконно перетнути українсько-російський кордон з території України в Росію поза встановленими пунктами пропуску.

Наразі порушник затриманий до трьох діб для встановлення усіх обставин припиненого правопорушення. За спробу незаконного перетинання державного кордону України на нього складені адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 204-1 КУпАП.

Підготував Роман Ткач (Сумський прикордонний загін)

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: