Завантаження ...

Сумські патрульні затримали жінку, яка викрала гроші в знайомої

Нещодавно, інспектори роти тактико-оперативного реагування (ТОР) отримали повідомлення про вчинення крадіжки в одному з розважальних закладів обласного центру.



Нещодавно, інспектори роти тактико-оперативного реагування (ТОР) отримали повідомлення про вчинення крадіжки в одному з розважальних закладів обласного центру. На місці події заявниця розповіла патрульним, що в неї зникли грошові кошти в розмірі 50 євро. Також вона повідомила, що до крадіжки може бути причетна її знайома, яка була поруч.

Вартові порядку відразу ж переглянули камери спостереження в закладі, на які було зафіксовано, як 31-річна жінка «спокусилася» на легку здобич та витягла гроші із сумки подруги. Інспектори роти ТОР викликали на допомогу ще один екіпаж, де була дівчина патрульна. Під час проведення поверхневої перевірки вона і виявили у жінки грошову купюру номіналом 50 євро.

Для з’ясування всіх обставин інспектори викликали слідчо-оперативну групу Сумського відділу поліції. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст. 185 (Крадіжка) ККУ.

Патрульна поліція Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: