Завантаження ...

На Сумщині поліцейські розшукали та повернули жінці викрадені у неї гаджети

Перебуваючи у гостях, зловмисник викрав планшет та мобільний телефон господині. Перший заклав у ломбард, а другий залишив собі у користування.



Перебуваючи у гостях, зловмисник викрав планшет та мобільний телефон господині. Перший заклав у ломбард, а другий залишив собі у користування. Правоохоронці не тільки встановили місцезнаходження підозрюваного, а й допомогли жінці повернути викрадене.

Звернувшись до поліції, 31-річна жителька Шостки поскаржилася на свого знайомого. Той, перебуваючи у неї в гостях, викрав мобільний телефон та планшет. Вона саме в цей момент вкладала дитину спати, тож зникнення гаджетів помітила тільки на ранок.

«Наші співробітники швидко встановили місцеперебування підозрюваного, - розповідає Сергій Забозлаєв, начальник Шосткинського відділу поліції. – Чоловіку 26 років, має кілька судимостей за майнові злочини. Викрадений планшет він встиг закласти у ломбард, а мобільний телефон залишив собі у користування».

Чоловік відмовився пояснювати правоохоронцям свій вчинок. Гаджети поліцейські вилучили та повернули власниці.

Відносно зловмисника відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». За скоєне йому загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: