Завантаження ...

На Сумщині 10 лютого вогнеборці ліквідували загоряння господарчої споруди

10 лютого о 17:02, на лінію екстреного виклику 101, надійшло повідомлення про загоряння господарчої споруди в пров. Південний в м. Білопілля. Про пожежу повідомили сусіди



10 лютого о 17:02, на лінію екстреного виклику 101, надійшло повідомлення про загоряння господарчої споруди в пров. Південний в м. Білопілля. Про пожежу повідомили сусіди, які побачили дим та полум’я з – під покрівлі споруди. На місце події було направлено черговий караул 20 – ї Державної пожежно – рятувальної частини.

По прибуттю було встановлено, що вогнем охоплено покрівлю на площі до 24 кв. м., перекриття на площі до 8 кв. м. та стіну на площі до 1 кв. м. Утворилась загроза подальшого поширення вогню на поруч розташовані 2 житлових будинки. Для безперебійної подачі води на гасіння пожежні автоцистерни довелось до заправляти від пожежного гідранта, який був розташований на відстані 2 км від осередку горіння.

О 17:13 загоряння локалізували, а о 18:47 витративши на гасіння майже 7 тон води, повністю ліквідували. Всього на гасіння було залучено 2 одиниці спеціальної техніки та 7 чоловік особового складу від Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: