Завантаження ...

Четверо жителів Сумщинии постануть перед судом за скоєння крадіжок

Діяли останні в Сумському, Глухівському та Середино-Будському районі. Цікавили їх гроші, інструменти та авто запчастини.



Діяли останні в Сумському, Глухівському та Середино-Будському районі. Цікавили їх гроші, інструменти та авто запчастини.

Оперативники Сумського відділу поліції викрили 19-річного сумчанина у скоєнні крадіжки грошей з банківської картки. Правоохоронці встановили, для переказу коштів зловмисник скористався мобільним додатком заявниці та збагатився більше ніж на 13 тисяч гривень.

У другому випадку постраждав від рук зловмисника 23-річний сумчанин. Чоловік залишив авто неподалік дому, а коли повернувся, то побачив відсутність акумулятора.

А ось оперативники Глухівського відділу поліції розкрили крадіжку майна з будинку 43-річного місцевого. Як стало відомо : 40-річна глухівчанка зламала навісний замок до будинку та викрала вподобаний одяг й інструменти.

Постраждала від рук крадія і 60-річна жителька Середино-Будського району. Правоохоронці зʼясували, злодієм виявилась її знайома, що прийшла до неї на гостини. Зловмисниця користалась моментом, коли господарка відволічеться та викрала авто магнітолу.

За кожним фактом працівники поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ст.185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до шести років.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: