Завантаження ...

У Сумах вогнеборці приборкали загоряння двох легковиків

7 лютого о 00:51 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу двох автомобілів на просп. Михайла Лушпи обласного центру. Телефонувала жителька будинку біля якого були припарковані транспортні засоби.



7 лютого о 00:51 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу двох автомобілів на просп. Михайла Лушпи обласного центру. Телефонувала жителька будинку біля якого були припарковані транспортні засоби. На гасіння направили черговий караул 2-ї державної пожежно-рятувальної частини.

По прибутті на місце виклику вогнеборці встановили, що вогонь охопив легковики «Mazda-3» та «Daewoo-Lanos». Пориви вітру та висока температура горіння створювали загрозу перекидання полум'я на розташований поруч автомобіль «КІА» та навіть житловий будинок, біля якого були припарковані палаючі транспорті засоби.

О 01:04 вдалося відвернути небезпеку подальшого поширення вогню та вибуху бензобаків автомобілів і газової установки, якою була обладнана «Mazda». І вже о 01:08, використавши майже 3 т води, пожежу приборкали.

Всього на гасіння було залучено 11 чоловік особового складу на 3 одиницях техніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: