Завантаження ...

Сумські патрульні повернули додому чоловіка, якого розшукували рідні

Днями, близько 16-ї години, патрульні отримали повідомлення про те, що 66-річний батько заявниці після обіду пішов із дому та не повернувся. Жінка пояснила своє хвилювання тим, що батько має проблеми з пам’яттю



Днями, близько 16-ї години, патрульні отримали повідомлення про те, що 66-річний батько заявниці після обіду пішов із дому та не повернувся. Жінка пояснила своє хвилювання тим, що батько має проблеми з пам’яттю, тож навряд чи може повернутися додому самостійно. Ба більше, чоловік ще й був дуже легко одягнений: ані шапки, ані куртки, ані теплого взуття. Де саме він може перебувати, ніхто з рідних сказати не міг.

Пошуки громадянина тривали до пізнього вечора. Патрулюючи вулицю Данила Галицького, охоронці порядку помітили чоловіка, який йшов, підігнувши плечі. Наблизившись, патрульні побачили громадянина в легкому одязі та в кімнатних капцях. Чоловік тремтів від холоду, був наляканий та не розумів, де перебуває. Інспектори негайно ж відігріли його в службовому автомобілі, заспокоїли та відвезли до Сумського відділу поліції, звідки його забрали рідні.

Шановні громадяни
Не будьте байдужими, не проходьте повз людей, яким, можливо, необхідна наша допомога. У разі необхідності — телефонуйте "102".

Патрульна поліція Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: