Завантаження ...

Сумські прикордонники виявили марихуану, амфетамін та гашиш

Учора в міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення «Бачівськ» прикордонники Сумського загону попередили спробу незаконного переміщення через кордон наркотичних речовин.



Учора в міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення «Бачівськ» прикордонники Сумського загону спільно з працівниками митної служби попередили спробу незаконного переміщення через кордон наркотичних речовин.

Оглядаючи легковий автомобіль марки «Renault Megane» російської реєстрації, який слідував до Росії, в салоні транспортного засобу відбулося спрацювання спеціально навченої на пошук наркотичних засобів службового собаки на пасажира.

Ретельно перевіривши вміст кишень верхнього одягу чоловіка, охоронці кордону виявили згорток з речовиною рослинного походження сіро-зеленого кольору вагою біля 5 грамів, 2 згортки з порошкоподібною речовиною загальною вагою біля 2 грамів та металеву ємність з речовиною темно-коричневого кольору вагою біля 1 граму.

39-річний правопорушник пояснив правоохоронцям, що дані речовини є марихуаною, амфетаміном та гашишем відповідно.

Наразі виявлені скоріш за все наркотичні речовини вилучені для проведення експертизи. Працівниками Національної поліції проводяться невідкладні оперативно-слідчі дії з метою встановлення всіх обставин припиненого кримінального правопорушення, відповідальність за яке передбачена ст. 305 (контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів) Кримінального кодексу України.

Підготував Роман Ткач (Сумський прикордонний загін)

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: