Завантаження ...

На Сумщині визначили переможців ІІ туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020»

У другому регіональному турі цього конкурсу за першість змагалися 25 найкращих педагогів Сумщини у номінаціях «Історія», «Хімія», «Зарубіжна література», «Образотворче мистецтво» та «Початкова освіта»



У другому регіональному турі цього конкурсу за першість змагалися 25 найкращих педагогів Сумщини у номінаціях «Історія», «Хімія», «Зарубіжна література», «Образотворче мистецтво» та «Початкова освіта»

З щирими вітальними словами звернувся до всіх вчителів заступник голови облдержадміністрації Іван Боршош. «Ми пишаємося професійною та потужною освітянською родиною Сумщини. Як говорив відомий педагог Василь Сухомлинський: «Справжній вчитель повинен працювати на майбутнє». І ви реалізовуєте цю задачу щодня – виховуючи молодь держави – наше майбутнє покоління, яке готове своїм інтелектом, ідеями довести Україні й світові, що наша країна – сильна, конкурентоспроможна, багата та перспективна».

Як розповіла одна із учасниць конкурсу учитель Боромлянського навчально-виховного комплексу Тетяна Сівовол: «У цьому конкурсі всі відкривають для себе щось нове і цікаве, саме пізнання нового стимулювало до участі. Ми проходили різні завдання, це і практична робота, і презентація своїх проєктів, методичні експромти, ну і найбільш вирішальний етап це було проведення відкритого уроку для членів журі, в чужому для нас класі з незнайомими дітьми».

«Педагоги – це безпосередні реалізатори реформ, це особистості, від яких залежать успіхи наших дітей у всіх сферах діяльності. Зазначений конкурс – це своєрідний двобій із самим собою, пошук нових граней власного «я», – тепло привітала усіх конкурсантів директор Департаменту освіти і науки Вікторія Гробова.

Переможців відзначено грамотами Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації. Також талановиті педагоги отримали матеріальне заохочення та цінні подарунки від органів влади та організаторів конкурсу.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: