Завантаження ...

Міський голова доручив протягом двох діб повністю ліквідувати наслідки буревію

Керівники відповідальних структурних підрозділів на щопонеділковій апаратній нараді при міському голові Олександру Лисенку прозвітували про поточну ситуацію з ліквідації наслідків буревію



Керівники відповідальних структурних підрозділів на щопонеділковій апаратній нараді при міському голові Олександру Лисенку прозвітували про поточну ситуацію з ліквідації наслідків буревію, внаслідок якого у деяких районах міста були повалені дерева.

За повідомленням в. о. директора департаменту інфраструктури міста Віктора Павленка внаслідок буревію по місту було зламано понад 60 дерев, частково пошкоджено близько 150.

«Для ліквідації наслідків негоди у Сумах задіяні усі комунальні служби міста. Працівники підприємств збирають обламане гілля, зрізають уламки дерев, прибирають пішохідні зони. Працівники департаменту та комунальних підприємств працювали всі вихідні», – сказав в. о. директора департаменту інфраструктури міста.

Міський голова доручив відповідальним структурним підрозділам повністю ліквідувати наслідки негоди по місту протягом двох діб і у середу відзвітувати про поточну ситуацію з цього питання.

«Долучайте до прибирання додаткову спецтехніку, всі вулиці мають бути прибрані, працюйте, і ввечері 5-го лютого чекаю від вас звіт про роботу», – зауважив очільник міста.

Також Олександр Лисенко доручив Віктору Павленку опрацювати питання середнього поточного ремонту тротуарів на цей рік.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: