Завантаження ...

У Лебединському районі ліквідовано пожежу в приватному житловому будинку

28 січня, о 14:48 на лінію екстреного виклику «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку по вул. Будівельна, с. Бишкінь, Лебединського району.



28 січня, о 14:48 на лінію екстреного виклику «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку по вул. Будівельна, с. Бишкінь, Лебединського району. До місця пожежі негайно виїхала добровільна пожежна команда с. Бишкінь, додатково подолавши відстань у 12 км з районного центру прибуло відділення чергового караулу 18-ї державної пожежно-рятувальної частини.

За попередніми даними, власниця розпалила піч та вийшла на вулицю. В цей момент у помешканні спав її співмешканець, який проснувся від різкого запаху диму, вибіг на вулицю та повідомив про подію зателефонувавши до Служби порятунку. На кухні горіли речі повсякденного користування – це і призвело до сильного задимлення. Використавши на гасіння до 0,1 т води, пожежу вдалось локалізувати на початковій стадії о 15:07, о 15:50 – ліквідувати.

Внаслідок події чоловік 1987 р.н. отримав отруєння чадним газом легкого ступеню. Після надання медичної допомоги знаходиться на амбулаторному лікуванні.

Вогнем пошкоджено вікно та речі домашнього вжитку. Припустима причина загоряння – порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації печей.

Управління ДСНС України у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: