Завантаження ...

У Сумах водій маршрутки пропонував патрульним роти ТОР хабар (+відео)

Під час патрулювання вулиці Горького, патрульні роти тактико-оперативного реагування (ТОР) побачили, як водій маршрутного транспортного засобу Рута, спочатку проїхав на заборонний сигнал світлофора



Під час патрулювання вулиці Горького, патрульні роти тактико-оперативного реагування (ТОР) побачили, як водій маршрутного транспортного засобу Рута, спочатку проїхав на заборонний сигнал світлофора, а потім не увімкнув покажчик повороту, коли виїжджав на вулицю Набережну річки Стрілки.

Поліцейські зупинили даний транспортний засіб та повідомили чоловікові причину його зупинки. Слід зазначити, що в той момент у салоні перебувало чимало людей. Під час перевірки документів, водій почав пропонувати неправомірну вигоду, у розмірі 200 гривень, аби на нього не складали адміністративні матеріали. Попри всі подальші попередження про кримінальну відповідальність, він поклав гроші в папку з документами та попрохав інспекторів їх узяти.

Патрульні викликали на місце події слідчих для документування факту пропозиції неправомірної вигоди. На порушника все ж склали адміністративний матеріал за ч. 2 ст. 122 (Проїзд на заборонний сигнал світлофора) КУпАП, а слідчі відкрили кримінальне провадження за ст. 369 (Пропозиція неправомірної вигоди службовій особі) ККУ.

Шановні громадяни, порядок починається з кожного з вас! Якщо ж ви порушили закон — відповідайте, не шукаючи "додаткових виходів" із ситуації, яка склалася!

Патрульна поліція Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: