Завантаження ...

Міський голова призначив лютневу сесію міської ради

Міський голова Олександр Лисенко видав Розпорядження про скликання чергової сесії Сумської міської ради VІІ скликання 26 лютого.



Міський голова Олександр Лисенко видав Розпорядження про скликання чергової сесії Сумської міської ради VІІ скликання 26 лютого.

Депутати міської ради зберуться у сесійній залі Будинку рад, що на майдані Незалежності, 2, о 9:00.

Депутати розглянуть проєкти рішень щодо витрачання коштів резервного фонду міського бюджету; виконання рішення міської ради «Про Програму економічного і соціального розвитку м. Суми на 2019 рік та основні напрями розвитку на 2020–2021 роки» (зі змінами), за підсумками 2019 року; здійснення державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності виконавчими органами Сумської міської ради за 2019 рік; комунальної власності та приватизації, а також земельних відносин і містобудування.

Усі проєкти рішень будуть оприлюднені на Інформаційному порталі Сумської міської ради.

До сесійного засідання вони пройдуть обговорення у постійних депутатських комісіях, а за тиждень до сесії, 19 лютого, у відповідності до Регламенту роботи Сумської міської ради VІІ скликання, – на Погоджувальній раді голів депутатських фракцій та постійних комісій.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: