Завантаження ...

Громадськість запрошують долучитися до відбору керівників закладів охорони здоров’я міста Суми

У Сумах оновлюється склад постійно діючої конкурсної комісії на зайняття посад керівників комунальних закладів охорони здоров’я міста Суми.



У Сумах оновлюється склад постійно діючої конкурсної комісії на зайняття посад керівників комунальних закладів охорони здоров’я міста Суми.

Про це повідомили у відділі охорони здоров’я.

З метою забезпечення прозорості та відкритості прийняття рішень щодо призначення керівників комунальних закладів охорони здоров’я, до проведення конкурсів запрошені долучитися представники громадської ради органу управління або особи (за згодою), делегованої громадськими об’єднаннями з питань захисту інтересів громадян у сфері охорони здоров’я та/або у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності та погоджених громадською радою при органі управління, - по одному представнику від кожного громадського об’єднання. Важливо, аби реєстрація таких громадських об’єднань відбулася не менше, як за два роки до дати прийняття рішення про проведення конкурсу.

Членом конкурсної комісії не може бути особа, щодо якої є документально підтверджена інформація про:

  1. Наявність судимості за вчинення умисного злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку;
  2. Накладення адміністративного стягнення за корупційне або пов’язане з корупцією правопорушення протягом трьох років з дня набрання відповідним рішенням суду законної сили;
  3. Наявність конфлікту інтересів.

Пропозиції щодо кандидатур до складу постійно діючої конкурсної комісії приймаються у відділі охорони здоров’я за адресою: м. Суми, вул. Леваневського, 26. Термін подачі кандидатур - до 6 лютого (включно).

Відділ охорони здоров’я узагальнює пропозиції щодо кандидатур та затверджує склад постійно діючої конкурсної комісії.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: