Завантаження ...

На Сумщині ліквідовуючи пожежу в квартирі вогнеборці врятували чоловіка

22 січня о 10:43, на лінію екстреного виклику 101, надійшло повідомлення про задимлення в 4-х поверховому житловому будинку по вул. Депутатська в м. Шостка.



22 січня о 10:43, на лінію екстреного виклику 101, надійшло повідомлення про задимлення в 4-х поверховому житловому будинку по вул. Депутатська в м. Шостка. На місце події виїжджав черговий караул 4 – ї Державної пожежно-рятувальної частини.

По прибуттю, на сходовій клітині утворилось сильне задимлення, а горіння відбувається в одній із квартир на 4 поверсі. Працюючи в апаратах для захисту органів дихання, рятувальники потрапили в середину помешкання, на коридорі було виявлено в несвідомому стані сина господарки 1990 р. н., якого винесли в безпечне місце та передали працівникам швидкої. З діагнозом: отруєння чадним газом, опіки полум’ям обличчя та верхніх дихальних шляхів, чоловіка госпіталізували до реанімаційного відділення центральної районної.

О 11:02 загоряння локалізували, а о 11:25 – витративши на гасіння 1,5 тони води, повністю ліквідували.

В результаті пожежі вогнем пошкоджено стіни на площі до 10 кв. м. та речі домашнього вжитку.

Попередня причина виникнення пожежі – необережність під час куріння.

Всього на гасіння було залучено 2 одиниці спеціальної техніки та 6 чоловік особового складу від Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: