Завантаження ...

На Сумщині 21 січня вогнеборці ліквідували загоряння житлового будинку

21 січня о 00:01, на лінію екстреного виклику 101, надійшло повідомлення про загоряння житлового будинку по вул. Слобідська в м. Путивль. Про пожежу повідомив випадковий перехожий, який побачив полум’я на покрівлі.



21 січня о 00:01, на лінію екстреного виклику 101, надійшло повідомлення про загоряння житлового будинку по вул. Слобідська в м. Путивль. Про пожежу повідомив випадковий перехожий, який побачив полум’я на покрівлі. На місце події було направлено черговий караул 15 – ї Державної пожежно – рятувальної частини.

По прибуттю було встановлено, що вогнем охоплено покрівлю та перекриття, утворилась загроза подальшого поширення вогню на решту будівлі та літню кухню розташовану поруч. Для безперебійної подачі води на гасіння пожежні автоцистерни довелось до заправляти від пожежного гідранта, який знаходився на відстані 1,5 км від осередку горіння.

О 00:14 загоряння локалізували, а о 02:18 – витративши на гасіння близько 15 тон води, повністю ліквідували.

Всього на гасіння було залучено 2 одиниці спеціальної техніки та 7 чоловік особового складу від Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: