Завантаження ...

У Сумах вогнеборці ліквідували масштабну пожежу в житловому секторі

18 січня о 11:55, до Служби порятунку 101, надійшло повідомлення про загоряння господарчої споруди по вул. Ключова в м. Суми. Про пожежу повідомив сусід, який побачив полум’я на покрівлі споруди.



18 січня о 11:55, до Служби порятунку 101, надійшло повідомлення про загоряння господарчої споруди по вул. Ключова в м. Суми. Про пожежу повідомив сусід, який побачив полум’я на покрівлі споруди. На місце події було направлено черговий караул 1 – ї та 3 – ї Державних пожежно – рятувальних частин.

По прибуттю було встановлено, що вогнем охоплено покрівлю господарчої споруди на площі до 20 кв. м. та перекриття на площі до 30 кв. м. та покрівлю сусідського житлового будинку на площі до 15 кв. м. Утворилась загроза подальшого поширення вогню на два поруч розташовані житлові будинки та дві господарчі споруди. Через сильне задимлення вогнеборці працювали в апаратах для захисту органів дихання. Для безперебійної подачі води на гасіння пожежні автоцистерни довелось до заправляти від пожежного гідранта, який розташований на відстані 60 м. від осередку пожежі.

О 12:44 загоряння локалізували, а о 13:30 – витративши на гасіння майже 35 тон води, повністю ліквідували.

Всього на гасіння було залучено 3 одиниці спеціальної техніки та 11 чоловік особового складу від Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: