Завантаження ...

На Сумщині троє жителів області понесуть кримінальну відповідальність за зберігання наркотичних речовин

Так, правоохоронці відкрили три кримінальні провадження на жителів міста Охтирка, Буринського району та смт.Велика Писарівка, які за місцем свого мешкання зберігали наркотичну сировину.



Так, правоохоронці відкрили три кримінальні провадження на жителів міста Охтирка, Буринського району та смт.Велика Писарівка, які за місцем свого мешкання зберігали наркотичну сировину.

Поліцейські Буринського відділення поліції отримали інформацію про те, що 31-річний чоловік може зберігати на горищі будинку висушені рослини маку. І в ході невідкладного обшуку приміщення отримали підтвердження цьому повідомленню. На горищі будинку зберігались висушені частини рослини, зовні схожі на мак снодійний, - загальною масою 200 грамів. Виявлене правоохоронці вилучили та направили на експертне дослідження.

На Великописарівщині правоохоронці, які виїхали на повідомлення про крадіжку мобільно телефону, не тільки розкрили цей злочин, а й викрили злодія як «поціновувача» наркотиків. За місцем мешкання раніше судимого 23-річного чоловіка вони виявили марихуану та саморобний пристрій для вживання наркотичних засобів шляхом паління.

В Охтирці 35-річна жінка принесла до поліції знайдений, за її словами, на пустирищі згорток з марихуаною. Правоохоронці речовину направили на відповідне експертне дослідження. Проводиться перевірка.

За всіма фактами в поліції відкрили кримінальні провадження за ч.1.ст.309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до трьох років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: