Завантаження ...

У Сумах рятувальники надали допомогу чоловіку, який не міг самостійно пресуватись

16 січня о 19:00 до Служби порятунку «101» м. Суми надійшло повідомлення про необхідність відкриття вхідних дверей квартири в багатоповерховому житловому будинку по вул. Лисенка



16 січня о 19:00 до Служби порятунку «101» м. Суми надійшло повідомлення про необхідність відкриття вхідних дверей квартири в багатоповерховому житловому будинку по вул. Лисенка, в якій знаходився чоловік, що потребував допомоги.

Як з’ясувалось, на лінію екстреного виклику повідомлення надійшло від працівників поліції. На місце виклику прибуло відділення 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Оскільки двері до оселі були закриті з середини, рятувальники використовуючи немеханізований інструмент, відчинили вхідні двері після чого потрапили до квартири. В коридорі співробітники Державної служби України з надзвичайних ситуацій виявили притомного чоловіка, який знаходився на підлозі та не міг самостійно пересуватися, після чого передали його медикам.

Всього для надання допомоги залучались 4 чоловіки особового складу та 1 одиниця спеціальної техніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: