Завантаження ...

У Сумах відбулось зібрання учасників клубу мандрівників

У центральній міській бібліотеці ім. Т. Шевченка відбулось перше в новому році засідання учасників сумського клубу мандрівників.



У центральній міській бібліотеці ім. Т. Шевченка відбулось перше в новому році засідання учасників сумського клубу мандрівників.

Під час зустрічей учасники клубу обговорюють майбутні маршрути, дають поради та рекомендації стосовно подорожей, обмінюються досвідом мандрівників.

Перша, в новому році, зустріч учасників клубу відбулась в святковому форматі. Учасники клубу Григорій Назаренко (керівник клубу), Олена Овчаренко та Тетяна Овчаренко згадували приємні мандрівки та зустрічі з людьми, які допомагали не тільки порадами, але й у скрутних обставинах, що іноді виникали під час подорожей, ділились думками щодо нових поїздок та майбутніх зібрань.

У засіданні також взяли участь давні друзі клубу відомий сумський виконавець Ігор Добровольський (керівник КАП «Булат»), поет Ігор Касьяненко та Олександр Корнієнко.

Сумський клуб мандрівників розпочав свою роботу на базі відділу літератури з мистецтва центральної міської бібліотеки ім. Т. Шевченка у 2008 році. Він є громадською організацією, яка об’єднує туристів і мандрівників Сумщини.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: