Завантаження ...

На Юнацькій Олімпіаді глуховчанка стала кращою серед українських біатлоністок

У швейцарській Лозанні завершилася спринтерська гонка у жінок в рамках третього змагального дня на ЮОІ 2020. З 49-м номером на старт гонки вийшла глуховчанка Тетяна Продан



У швейцарській Лозанні завершилася спринтерська гонка у жінок в рамках третього змагального дня на ЮОІ 2020.

З 49-м номером на старт гонки вийшла глуховчанка Тетяна Продан, яка після першої стрільби могла боротися за нагороди. Спортсменка відстрілялася чисто і вийшла на проміжному шостому місці. Тільки чиста стрільба давала шанси на високі позиції, але ... два промахи на стійці відкинули спортсменку далеко від лідируючих місць. У фінішному протоколі Тетяна розташувалася на 28-й позиції.

Анна Скрипко, яка першою з українок вийшла на старт, допустила одну помилку на стрільбі лежачи. Стійку дівчина пройшла чисто, але в підсумку тільки 32-е місце. З аналогічними показниками в стрільбі гонку провела і Вікторія Жуковська, однак невисока швидкість українки дозволила фінішувати їй тільки 53-й. Дарина Скрябіна припустилася трьох промахів, всі три на стійці, як результат - 57-я позиція.

До останнього інтрига була лише в одному: хто здобуде перемогу. За неї боролися дві російські спортсменки, але все ж, Анастасія Зеновій не змогла перегнати на третьому колі свою співвітчизницю Олену Моховою, яка стала не тільки переможницею сьогоднішньої гонки, але і дворазовою олімпійською чемпіонкою. Бронзова медаль у Анни Андексер з Австрії.

Чисту стрільбу, вперше на ЮОІ 2020 року, продемонстрували відразу дві спортсменки! Незважаючи на десять закритих мішеней, вони виявилися на восьмому і дев'ятому місцях.

Завтра, в заключний день змагань, відбудеться змішана естафета. Це останній шанс юним українським спортсменам завоювати нагороди.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: