Завантаження ...

На Сумщині правоохоронці провели рейд мисливськими угіддями

До складу патруля увійшли поліцейські, працівники місцевої екологічної інспекції та представники товариства мисливців та рибалок району



До складу патруля увійшли поліцейські, працівники місцевої екологічної інспекції та представники товариства мисливців та рибалок району. Мета рейду - виявлення порушень у сфері дозвільної системи та упередження фактів браконьєрства.

Правоохоронці обстежили територію тих населених пунктів району, де розташовані мисливські угіддя.

У мисливців - і тих, що саме вийшли на полювання, і тих, що проживали у цих селах, - перевірили наявність відстрільних карт та необхідних дозволів на зброю.

Скориставшись нагодою, інспектор з контролю за обігом зброї у сфері дозвільної системи Кролевецького відділення поліції Андрій Колесник провів профілактичні бесіди з мисливцями. Він не лише нагадав їм правила дотримання заходів безпеки при поводженні зі зброєю на полюванні, а й про правила проведення полювання на тварин, добування яких здійснюється за ліцензією, а також про заборону вилову риби на зимувальних ямах.

Окрім того, поліцейський вручив мисливцям та жителям сіл візитні картки з контактними номерами телефонів, аби в разі виявлення фактів варварського винищення природних ресурсів громадяни могли повідомити про це до поліції.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: