Завантаження ...

Сумські патрульні вибороли першість у спортивних змаганнях зі стрільби

8 листопада, на полігоні військової частини А1476, визначали найвправнішу команду зі стрільби. Загалом участь у змаганні взяло шість команд, серед них, представники міської ради, патрульної поліції Сумщини



8 листопада, на полігоні військової частини А1476, визначали найвправнішу команду зі стрільби. Загалом участь у змаганні взяло шість команд, серед них, представники міської ради, патрульної поліції Сумщини, Національної гвардії України, Сумського відділку поліції, резервісти Сумського міського військового комісаріату та військові 27-мої окремої реактивної артилерійської Сумської бригади.

Стрільці змагалися в 4 динамічних вправах. Вони демонстрували різноманітні стрілецькі навички, що необхідні в сучасній вогневій та тактичній підготовці. З кожною наступною вправою загострення пристрастей на полігоні лише підвищувалось.

За результатами змагань команда нашого управління посіла перше місце. Учасники змагань були нагороджені кубками та медалями.

На досягнутому ми не зупиняємось, а й надалі активно тренуватимемось та працюватимемо над собою, щоб, за будь-яких обставин, ви почували себе захищеними!

Патрульна поліція Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: