Завантаження ...

Команда прикордонників Сумського загону посіла перше місце у змаганнях з футзалу

7 листопада в м. Суми на базі спортивного комплексу «Динамо» відбулися змагання на першість Сумської обласної організації Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України з футзалу



7 листопада в м. Суми на базі спортивного комплексу «Динамо» відбулися змагання на першість Сумської обласної організації Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України з футзалу серед правоохоронних органів Сумщини.

У фінальних іграх взяли участь п’ять команд від Сумського прикордонного загону, УСБУ в Сумській області, ГУНП України в Сумській області, Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ та Національної гвардії України.

Під час матчів між командами тривала запекла боротьба. За результатами змагань перше місце виборола команда Сумського прикордонного загону. Друге місце дісталось команді Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ, третє, четверте та п’яте місця посіли команди ГУНП України в Сумській області, УСБУ в Сумській області та Національної гвардії України відповідно.

Насамкінець відбулася церемонія нагородження. Команді-переможцю вручено кубок, вимпел та грамоту СОО ФСТ «Динамо» України. Також кращим гравцем змагань визнано гравця команди Сумського прикордонного загону Романа КРОЛЕВЕЦЬКОГО.

Колектив Сумського прикордонного загону вітає своїх колег з перемогою і бажає міцного здоров’я, наполегливості, наснаги, успіхів та нових високих спортивних досягнень!

Підготував Роман Ткач (Сумський прикордонний загін)

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: