Завантаження ...

Працівники поліції Сумщини викрили серійного злодія

Спокусився раніше судимий чоловік на мобільний термінал своєї знайомої. Працівники поліції, розкривши цей злочин, під час оперативно-слідчих дій встановили причетність злодія ще до кількох раніше скоєних крадіжок.



Спокусився раніше судимий чоловік на мобільний термінал своєї знайомої. Працівники поліції, розкривши цей злочин, під час оперативно-слідчих дій встановили причетність злодія ще до кількох раніше скоєних крадіжок.

Коли до Кролевецького відділення поліції з повідомленням про крадіжку звернулась одна з місцевих жительок, на її виклик одразу вирушила слідчо-оперативна група поліції.

На місці події оперативники встановили перебіг подій, що передував зверненню 51-річної жінки до правоохоронців. З‘ясувалось, що два дні тому до неї у гості приходив її знайомий, якого вона, як годиться добрій господині, щедро пригостила. А наступного дня, коли виникла потреба подзвонити рідним, не змогла знайти свій мобільний телефон. А оскільки ніхто інший до неї у хаті ні раніше, ні опісля не заходив, то висновки жінки були цілком очевидні.

Працівники кримінальної поліції перевірили цю версію, і з’ясувалось, що мобільний і справді викрав 32-річний раніше судимий за вчинення майнових злочинів знайомий заявниці. У скоєному кролевчанин зізнався, і розповів, як саме скористався вкраденим ґаджетом.

За фактом крадіжки слідчі відділення розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка), і в ході оперативно-слідчих дій встановили, що зловмисник «доклав руку» ще до кількох подібних злочинів, скоєних у місті та районі. Так, перебуваючи в одному з соціальних магазинів райцентру, він скористався неуважністю продав чині і виніс поза касою дві жіночі куртки. Наприкінці жовтня поцупив ТВ-тюнер у свого знайомого з села Камінь, а у приятеля з с. Морозівка - електричну дриль, електродвигун та алюмінієвий посуд.

Тепер злодію доведеться не тільки відшкодувати спричинені збитки, а й постати перед судом – йому загрожує позбавлення волі, термін якого визначить суд.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: