Завантаження ...

На Сумщині чужий велосипед довіз… до криміналу

Працівники путивльської поліції викрили у крадіжці 45-річну жительку райцентра. Аби роздобути гроші на чергову пляшку, вона тихцем поцупила велосипед з чужого подвір‘я



Працівники путивльської поліції викрили у крадіжці 45-річну жительку райцентра. Аби роздобути гроші на чергову пляшку, вона тихцем поцупила велосипед з чужого подвір‘я, а коли не вдалося його продати – розібрала двоколісник на запчастини.

До чергової частини Путивльського відділення поліції з заявою про крадіжку звернулась 31-річна громадянка. Вона пояснила: поки вдома нікого не було, з господарства зник її велосипед.

Після ряду пошукових заходів оперативники знайшли свідка злочину. Чоловік розповів, що до нього недавно звернулась його знайома, котрій він іноді допомагає по господарству. Жінка просила допомогти продати велосипед, дуже схожий на розшукуваний. Після невдалої спроби вона розібрала його на частини, деякі віднесла до свого будинку, а раму втопила в місцевій водоймі.

Слідчі перевірили цю інформацію, і справді знайшли у вказаному чоловіком місці згадану ним деталь. Відтак, за місцем мешкання підозрюваної провели санкціонований обшук, де вилучили колеса та сидіння. Сама 45-річна жіночка, раніше судима за скоєння крадіжок, у скоєному зізнається, пояснюючи свій вчинок відсутністю роботи, безгрошів‘ям та жагою до алкоголю. В пошуках позики чи дрібного заробітку вона зайшла до своїх знайомих, а тих нікого вдома не виявилось. А коли побачила у дворі велосипед, то просто скористалася ситуацією, і забрала його, сподіваючись продати і таким чином виручити грошей на чергову пляшку.

Наразі у поліції відкрито кримінальне провадження за вчинення злочину, передбаченого ч.3 ст. 185 КК України, подальшу долю зловмисниці визначить суд.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: